064-44-00-113  /  011-263-8586

pon-pet 10:00 - 19:00; sub 10:00-13:00

Ažuriranje softvera na telefonu

Nadogradnja sistema - ažuriranje softvera

Softversko ažuriranje telefona i tableta

Update sofvera za Iphone, Samsung, Huawei, Honor, Xiaomi, Nokia, Motorola, Lenovo, Alcatel, LG, Blackberry, Tesla... Poželeli ste da Vaš telefon bude brz i siguran u radu? Da izbegnete spor sistem i viruse? Ažuriranje softvera telefona i tableta u Ekran servisu za Iphone, Samsung, Huawei, Honor, Xiaomi, Nokia, Motorola, Lenovo, Alcatel, LG, Blackberry, Tesla… će omogućiti rad Vašeg telefona ili tableta na maksimalnoj brzini. Ažuriranje softvera na mobilnom telefonu/tabletu se radi zbog više razloga, ali predstavlja najbrži i najjeftiniji način za poboljšanje performansi Vašeg telefona/tableta.

Cena update softvera telefona i tableta u Ekran servisu 

U današnje vreme update softvera je neophodan kako bi Vaš telefon/tablet radio na zavidnom nivou. Svaki update od strane proizvođača za Vaš telefon/tablet je put ka brojnim softverskim poboljšanjima i funkcijama na mobilnom telefonu. Cena ažuriranja softvera na telefonu odnosno reinstalacije sistema na mobilnom nije ista za sve modele i zavisi pre svega od: 


načina upisivanja softvera, 


brenda i modela telefona/tableta, 


vrste operativnog sistema koji se ažurira (android , ios, win...)


prethodni backup podataka ako je potreban


U Ekran servisu za mobilne telefone svakom softverskom ažuriranju telefona prethodi backup Vasih važnih podataka, naravno ako je to moguće uraditi. Vaše je samo da nam nagovestite šta ima od važnih podataka koje ćemo pre ažuriranja softvera, uraditi backup podataka na sigurno.

Potrebno vreme za ažuriranje softvera na telefona i tableta?

Sve softverske operacije se uglavnom, završavaju u toku dana. Za ažuriranje softvera telefona ili tableta najbolje je doneti aparat lično u naš servis mobilnih telefona Ekran a za one koji nisu iz Beograda ostavljamo mogućnost slanja svog aparata do nas, koji ćemo nakon popravke vratiti Vama istom kurirskom službom. 


Ažuriranjem softvera aparat ostaje u garanciji. Softver koji se ubacuje u našem Ekran servis-u je oficijalni program koji su sami proizvođači omogućili da upisujemo, kako bih dali mogućnost svim telefonima zavidno ubrzanje i nesmetani rad za sve više zahtevnijim aplikacijma. Ažuriranjem softvera telefona ne postoji nikakav rizik po sam aparat.

Sviđa Vam se?

Podrži nas i zaprati!